Instagram Overheid

Tegenwoordig zitten we bijna alle bedrijven en ook de consumenten op Instagram. Veel samenwerkingen worden gedaan via dit social media platform. Ook voor de overheid zijn hier verschillende mogelijkheden in. Er zal vooral informatie worden gegeven over waar de overheid momenteel mee bezig is. Ook kan er informatie gegeven worden over welke functie de overheid heeft binnen de samenleving. Op Instagram kunnen zij dit dan gaan promoten. Onder de foto’s worden daar vaak vragen gesteld. Deze vragen kunnen wij beantwoorden voor het bedrijf. Dit kan over van alles gaan. Klanten krijgen op deze manier snel reactie en andere mensen , met dezelfde vraag, kunnen dit ook lezen!

Waarom Instagram?

Zoals net al aangegeven is Instagram een erg populair social media platform voor allerlei verschillende doelgroepen. Instagram is een platform wat zich de afgelopen jaren omhoog heeft gewerkt. Instagram is een platform waarbij mensen foto’s en video’s kunnen plaatsen die mensen vervolgens kunnen zien en liken. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer mensen je foto’s zien en ook naar anderen doorsturen. Dit is de bedoeling voor elk bedrijf natuurlijk! Zo krijgen deze bedrijven een grotere naamsbekendheid.

Wat chatkracht hierin bijdraagt

De rol die chatkracht hierin kan spelen is het verkoopgedrag van mensen stimuleren. Door verschillende foto’s of video’s te plaatsen waarbij mensen gemotiveerd worden om te delen of te liken, zou dit kunnen leiden tot meer verkoop. Het is dus aan de chatspecialisten om ervoor te zorgen dat er een trigger komt die mensen stimuleert. Ook kunnen de chatspecialisten van Chatkracht de berichten beheren die binnen komen. Wij kunnen deze dan beantwoorden hoe het bedrijf het zelf wilt. Dit kan allemaal in overleg gaan hoe je het zelf geregeld wilt hebben. Een extra voordeel hieraan is, dat het bedrijf zelf niet deze werkuren hoeft te maken. Hierdoor ervaart een bedrijf minder stress.