Wat kost een accountant en levert het iets op?

Onlangs stapte ik uit bed en ik was nog niet beneden, of de deurbel ging. Ik verwachtte geen bezoek, dus ik vroeg mij af wie er voor de deur kon staan. Ik heb toen gezien dat het een controleur van de Belastingdienst was. Deze kwam mij vertellen dat er een melding was gedaan en dat deze graag wilde zien hoe ik mijn bedrijf voerde. Ik moet u zeggen dat ik hier flink van schrok want ik heb namelijk niet altijd even goed mijn administratie bijgehouden. Ik ben daarom gaan kijken wat ik allemaal kon vinden en ik heb hem toen alles laten zien. De controleur kon niks vinden waarmee ik de wet had overtreden, maar wel was het zo dat ik mijn boekhouding niet op orde had. Ik kreeg het advies om een accountant in de arm te nemen. Deze zou mij kunnen helpen om te zorgen dat ik alles op de rit kreeg. Ik dacht meteen; wat kost een accountant? Ik wilde graag een antwoord op deze vraag, wat kost een accountant omdat ik niet wist of ik voldoende geld zou hebben om deze persoon te betalen. Ik ben daarom achter mijn computer gaan zitten en ik heb toen gewoon maar gegoogeld op de vraag wat kost een accountant? Ik heb toen gezien dat ik naar de site van finovion.nl moest gaan. Deze mensen werken als accountant dus als je ergens antwoord op je vraag wat kost een accountant kunt krijgen, dan is het hier wel. Ik ben daarom door de informatie op de site van dit kantoor gegaan en ik moet u zeggen dat ik al snel in de gaten had dat mijn vraag wat kost een accountant, de verkeerde vraag was. Je moet namelijk niet kijken naar de vraag wat kost een accountant, maar naar wat deze je oplevert. Ik bleek heel veel geld te hebben laten liggen en dat kon ik allemaal terugvragen. Ik moest uiteraard de accountant betalen voor dienst werk, maar daar heb ik ook weer heel veel voor terug gekregen. Ik ben daarom blij dat ik hier op de pagina terecht ben gekomen en ik kan u aanraden om ook eens te kijken of u hier hulp kunt krijgen met uw boekhouding.

Ik vond hier het antwoord op de vraag wat kost een accountant?

De vraag wat kost een accountant hield mij nogal bezig, maar ik ben blij dat ik nu veel meer weet dan enkel het antwoord op deze vraag. Ik weet nu namelijk zeker dat ik mijn administratie op orde heb en ik bespaar ook nog eens geld. Dat was alles waar ik op gehoopt had. Ik wilde daarom anderen ook graag over dit kantoor vertellen.

Wilt u een afspraak maken?

Mocht u ook hulp willen hebben bij uw boekhouding, dan kunt u:

  • Even naar de site finovion.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen
  • Een keer een afspraak inplannen om uw boekhouding door te nemen

Ik ben blij dat ik mijn zaken nu weer goed op de rit heb.