Achteraf betalen

Het achteraf betalen wordt steeds populairder. Je kunt na de ontvangst van je pakket beslissen of je het wilt houden of niet. Hou je het niet dat stuur je het gewoon terug zonder te betalen. Bijna alle online winkels bieden de mogelijkheid tot achteraf betalen wel aan.

 

 

Waarom achteraf betalen?

 

Achteraf betalen is altijd handig. Voornamelijk voor het bestellen van kleding is achteraf betalen ideaal. Je kunt je kleding eerste passen en als het niet goed is terug sturen en iets nieuws bestellen zonder voor iets betaald te hebben. Je hebt meestal 2 weken de tijd om te bedenken of je iets houdt of retour stuurt. Zie je iets op de website maar komt je salaris pas over 2 weken? Dan is achteraf geschikt voor jou! Zo weet je zeker dat wat je wilt niet uitverkocht is en kun je het later betalen. Ook bespaar je het gedoe van geld terug krijgen en kun je moeiteloos blijven winkelen. op acceptgiro betalen

 

Winkels met achteraf betalen

 

Er zijn veel winkels die de mogelijk om achteraf te betalen aanbieden. Vooral veel kledingwinkels bieden deze mogelijkheid aan maar ook winkels als Zalando en Bol.com bieden achteraf betalen aan. Dus twijfel je over een product, bestel het gewoon en betaal achteraf ! Is het niet goed, dan stuur je het terug en is er niks aan de hand. Wil je weten welke winkels nog meer de mogelijkheid aanbieden om achteraf te betalen, kijk dan snel op onze website.