geldlenen-check.nl

Wil je veilig en betrouwbaar geld lenen? Dan zit je goed bij geldlenen­check ! Wij zijn een betrouwbare zelfstandige onderneming met veel ervaring. We zijn een onderdeel van A­krediet Financiële Diensten bv die al jarenlang actief zijn als financiële bemiddelaar. In de loop van de jaren hebben we ons gespecialiseerd in onze kernproducten: krediet en leningen, verzekeringen en hypotheken.

Wij zijn onafhankelijk en objectief

Geldlenen­check is een volledig zelfstandige onderneming. Wij geven je eerlijk, objectief en goed onderbouwend advies. We zijn niet gebonden met een verzekeringsmaatschappij of bank maar we werken wel samen met bijna iedere Nederlandseverzekeraar en bank. Zo heb jij altijd de scherpste rente­ en/of premietarieven en het beste advies.

Het persoonlijke contact


Onze diensten worden op verschillende manieren aangeboden: via email, telefonische of persoonlijk. Als er sprake is van krediet, hypotheken en betalingsbescherming verzekeringen dan is het contact altijd persoonlijk met onze adviseurs. Voor een goed onderbouwend advies zijn jouw wensen van belang en de beste manier om hier stil bij te staan is persoonlijk.

Ook telefonisch of online contact

Naast persoonlijk contact is er vaak ook telefonisch of online contact. Wij zijn een landelijk dienstverlener en telefonisch en online contact is dan sneller dan persoonlijk contact.  Meer informatie over Geldlenen­check? Ga dan naar onze website.