Incasso no cure no pay voor mijn goede vriend!

Welkom op mijn blog, ik geef jullie inmiddels alweer een tijdje leuk tips en ik ben er achtergekomen dat ik steeds meer lezers heb. Dit is voor mij alleen maar extra motivatie om meer te schrijven en dit ga ik dan ook doen. Mijn trouwe lezers weten inmiddels al wel wat ze van mij kunnen verwachten en vandaag heb ik weer een goede tip voor jullie. Ik kom regelmatig bij een goede vriend van mij op kantoor en help hem dan vaak. Ik hoor hem regelmatig klagen over klanten die hem niet betalen en daarom wilde ik hem daar maar al te graag mee helpen. Ik heb daarom maar advies gevraagd aan mijn broer die hier erg veel verstand van heeft. Hij vertelde me dat ik een incassobureau moest inschakelen en dit heb ik dan ook gedaan. Op het internet kwam ik uit bij Incasso no cure no pay, dit leek mij wel wat. Op het internet staan namelijk erg veel positieve recensies over dit bedrijf.

Mijn broer is erg blij met de tip!

Inmiddels heb ik mijn goede vriend al over Incasso no cure no pay verteld en hij heeft meteen de hulp van dit bedrijf ingeschakeld. Hij heeft inmiddels alweer een hoop geld teruggekregen en daar is hij uiteraard zeer blij mee. Het hielp bij hem dus erg goed en daarom leek het mij een goed idee om dit met jullie te delen.