incassobureau no cure no pay zorgt voor de betalingen

Zoals u hierboven al kon lezen, incassobureau no cure no pay zorgt voor uw betalingen. Dit geldt voor klanten die de betalingen niet op tijd doen en u er niet uit komt. Dit bedrijf zal op een nette manier verzoeken om de betalingen te doen, dit heet pre incasso. Op deze manier zal de klant op een positieve manier schrikken en de factuur betalen. Mocht deze betaling nog steeds niet voldaan zijn na het termijn van de pre incasso, dan zal incassobureau no cure no pay Bill er een deurwaarder op af sturen en er op deze manier ervoor zorgen dat u het geld krijgt waar u recht op heeft.

 

Geen klanten kwijtraken

Op de manier waarop Bill incassobureau uw klanten zal benaderen, zal niet schadelijk zijn voor uw klantrelatie. Er wordt niet ijskoud een deurwaarder op af gestuurd waardoor de klant zal overstappen. Door het vriendelijke verzoek tot betalen van een incassobureau heeft het bedrijf een streepje voor op de andere bedrijven die dezelfde dienst aanbieden.

No cure no pay

Het bureau werkt met de no cure no pay garantie, dit betekend dat u pas betaald wanneer het probleem is opgelost. Zo bent u altijd verzekerd van een prima afwerking van uw verzoek. Ook bent u hun geen geld verschuldigd als het bureau er niet uitkomt of als er toch geen betaling word gedaan. Verder heb ik zelf ook de services meegemaakt en zal het bedrijf hun uiterste best doen om aan uw eisen te voldoen en heeft het een uiterst vriendelijke klantenservice.