Lening krediet zou de snelste oplossing zijn

Lening krediet zou de snelste oplossing zijn

Mijn vriendin en ik proberen echt elk weekend wel even een momentje te plannen dat we samen een kopje thee drinken en zo de week door nemen. We zijn al zo ontzettend lang goede vriendinnen dat we elkaar door en door kennen en ik merkte het dan ook direct toen er iets mis ging bij haar in huis. Ik voelde al bij haar eerste oogopslag dat ze iets voor me achter wilde gaan houden en ik besloot haar hier wel even de ruimte voor te geven. Ervan uit gaande dat ze dit op den duur vanzelf wel zou gaan delen. Ik had me buitengesloten kunnen voelen omdat ze iets voor me achterhield maar ik weet dat er dan wel echt iets loos moet zijn en dus wilde ik me hier niet persoonlijk bij laten betrekken. Na een paar weken kwam het er vanzelf wel uit en toen vertelde ze me dat ze erachter was gekomen dat er een aantal schulden gemaakt waren op haar naam door haar ex-vriend en ze vond het lastig zich hier over heen te zetten omdat zij hier steeds mee werd geconfronteerd. Ze was enorm boos dat dit haar werd aangedaan maar kon geen oplossing bedenken. Ik besloot thuis te gaan zoeken naar een oplossing en zocht op ‘lening krediet’ omdat ik alleen maar bedenken kon dat ze deze schulden af moest betalen zodat ze verder kon en een lening krediet zou de makkelijkste en snelste oplossing zijn.