Waarom een beleggingspanden hypotheek? 

De vraag naar een beleggingspanden hypotheek stijgt, omdat mensen veel bedrijven of particulieren tegenwoordig niet meer weten waar ze heen kunnen met hun spaargeld. De rentes bij de banken zijn namelijk minimaal of boven bepaalde bedragen moet er zelfs negatieve rente betaald worden en dat betekent dat het niet meer zo lucratief is om je geld te laten staan, maar dat je er beter iets mee kunt gaan doen om er nog meer geld van te maken door een mooi rendement te behalen. 

beleggingspanden hypotheek

Stabiele opbrengst

Voordat je op zoek gaat naar een beleggingspanden hypotheek, is het goed om de voordelen van de beleggingspanden nog even op een rijtje te zetten, zodat je goed weet wat je doet. Wanneer je eenmaal een beleggingspand in het bezit hebt en je besluit om deze te gaan verhuren, kun je de huur zelf bepalen, er is echter nog geen wet voor. Daarnaast weet je dat je het pand continu bewoond kunt laten worden, en jij dus zeker weet dat jij iedere maand een vast bedrag gestort krijgt en je dus een continue inkomstenbron hebt. 

Wat is er mogelijk?

In vrijwel alle gevallen kun je de hypotheeklasten betalen van de inkomsten die je maandelijks aan het pand verdient. Hoe beter jij het pand op orde maakt, hoe hoger de huur is die jij kunt vragen zonder daar klachten over te krijgen. Wanneer je interesse hebt in een hypotheek om zo’n beleggingspand aan te kunnen kopen, kun je altijd bij de adviseurs aankloppen om de mogelijkheden te bekijken en zo een compleet beeld te creëren.